For elever

Har du fundet din retning?

Ellers kom på SUK ’22!

Kom med, når Slagelse Uddannelses- og Karrieremesse ruller af stablen for 14. år i træk i 2022.

SUK ’22 er en levende inspirationsdag med tæt på 100 forskellige udstillere fra både ungdomsuddannelser, videregående uddannelser, efterskoler, virksomheder og frivillige foreninger.

Mød blandt andet Forsvarets uddannelser, EUC, X-Class, Slagelse Gymnasium, ZBC, HHX, HTX, EUX, og selvfølgeligt fag- og efterskoler fra hele Sjælland! Med andre ord, alt der skal til for at inspirere dig til at finde din retning!

Du kan møde både undervisere og studerende fra uddannelserne, høre om frivilligt arbejde i foreningerne og opleve på egen krop, hvad det indebærer at studere, lære et fag eller noget helt tredje.

SUK ’22 afholdes i ”uddannelsesfirkanten”, på området mellem Slagelse Gymnasium og ZBC i Slagelse den 8. september. Spørg din lærer, om I skal afsted!

Før SUK er der mulighed for at få ZBC ud i jeres klasse og lære noget om ungdomsuddannelserne gennem hovedområdespillet og en Kahoot, hvor der vil være 1., 2. og 3. pladsen i Kahooten samt en klassepræmie. Spørg din lærer om ZBC kommer ud til jer.

Følg os på www.facebook.com/sukfestivalen (nyt vindue)