For udstillere

SUK for udstillere 2019 - Praktisk info, tilmelding og meget mere...

På siderne her samler vi alt det, I har behov for som udstillere på Slagelse Uddannelses- og Karrierefestival.

SUK TILBYDER: gratis inspirationsdag for udstillere

For at komme godt fra land med årets tema, tilbyder vi en gratis inspirationsdag for udstillere, med fokus på verdensmålene.

Her kan I møde Slagelse Kommunes verdensmåls-konsulenter, der kan hjælpe jer med at få fyldt viden på tanken og sat ord på jeres indsats – og derigennem give anledning til en snak om, hvordan temaet kan forme jeres stand på årets SUK‐Festival.

I kan også brainstorme med andre udstillere, og måske mødes om et fælles tema og skabe nye samarbejder.

Inspirationsdage den 29. maj og 18. juni for udstillere:

Dato: 29. maj eller 18. juni, begge dage 8.30 – 12

Sted: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse

Tilmelding: send en mail til SUK@slagelse.dk

SUK for verdensmålene!

SUK Festival 2019 kommer til at have et stort fokus på bæredygtig udvikling!

FN har lanceret 17 verdensomspændende mål for bæredygtighed, som alle danske unge allerede nu er optaget af arbejdet omkring igennem deres uddannelser.

Både folkeskoler og ungdomsuddannelser arbejder intensivt med temaerne. Bæredygtighed er et af de unges helt store fokusområder til det kommende valg, og de unges aktivisme, som f.eks. de nylige skolestrejker, peger klart mod, at det vil fylde meget for fremtidens arbejdskraft.

Men hvor er jeres virksomhed eller organisation i arbejdet med at gøre sig relevant for de kommende generationer? Er I helt i mål med den bæredygtige omstilling, eller er det uopdaget territorie for jer?

Hvad end I ved det eller ej, bidrager I nok allerede til mange af de mål, der er sat. SUK‐Festival giver jer i år mulighed for at dykke ned i arbejdet og gøre det eksplicit overfor de unge, hvordan i bidrager til en bæredygtig udvikling.

Vær med til at fejre SUK-Festivalens 10-års jubilæum!

Meget er sket, siden vi slog dørene op for SUK-Festivalen for 10 år siden. Dengang tilbage i 2010 foregik det hele i Slagelsehallen, og ”kun” godt 2000 unge besøgte os. Nu, 10 år senere, fylder vi hvert år både inde og ude i hele uddannelsesfirkanten i Slagelse - og besøgstallet er steget til 8000!

Vi lover, at vores 10-års jubilæum ikke kommer til at løbe stille af. Vi har mange nye, spændende tiltag i ærmet, som både skal udfordre de unge på deres uddannelsesvalg og på deres syn på fremtiden – meget mere om det senere.

Vi håber, at I som udstillere vil være med til at fejre jubilæet med os, både med en – som sædvanligt gratis – standplads på SUK, og så med ekstra fede aktiviteter og oplevelser for de mange besøgene!

Tilmeld dig allerede nu!

Det leder videre til næste gode nyhed, nemlig at der allerede er åbnet op for tilmeldinger nu! Du tilmelder din virksomhed, forening eller organisation på www.sukfestival.dk/for-udstillere (nyt vindue), hvor du også finder meget mere praktisk information.

Du er selvfølgeligt også altid velkommen til at kontakte os på suk@slagelse.dk eller tlf.  51 44 20 41

Yderligere information, kontakt

Siden er sidst opdateret 6. februar 2020