For udstillere

SUK for udstillere 2020 - Praktisk info, tilmelding og meget mere...

Tilmeld dig allerede nu!

Det leder videre til næste gode nyhed, nemlig at der allerede er åbnet op for tilmeldinger nu! Du tilmelder din virksomhed, forening eller organisation på 

SUK-festival 2020

Der er nu åbnet op for tilmeldinger som udstiller til SUK-Festival 2020, der afholdes den 10. september.

Programmet for SUK-Festival 2020 er stadig i støbeskeen, men noget af det kan vi allerede løfte sløret for her. Vi vil i år prøve at målrette dagen for de enkelte målgrupper noget mere med særlig informationsmateriale til grundskolens 8. klasser og forberedelsesmaterialer til 9.-10. klasserne. 

Derudover vil der på selve dagen blive et særligt program i forhold til de unge der allerede går på gymnasie eller erhvervsuddannelserne. SUK-Festivalen er som bekendt en samarbejdsplatform og under stadig udvikling – derfor vil vi rigtig gerne involvere udstillerne i den fortsatte udvikling og konkret af SUK 2020, med bl.a. de nedenstående tiltag:

Vær med til at vække de unges interesse for uddannelse og karriere ved at bidrage med oplæg for de ældste unge!

På SUK 2020 vil vi målrette programmet for de enkelte målgrupper endnu mere, ved bl.a. at skabe to spændende miljøer med oplæg, debatter og dialog for gymnasie- og EUD-elever. Vi vil på Slagelse Gymnasium og på Erhvervsgymnasiet på ZBC skabe et miljø for særlige oplæg omkring videregående uddannelser, men også oplæg om muligheder for en karriere i forskellige virksomheder, iværksætteri og muligheden for at blive selvstændig. Derudover håber vi på, at kunne finde oplægsholdere eller arrangere livestreaming til at bidrage med særlige vidensoplæg eller med spændende oplæg omkring verdensmålene.

Derfor opfordrer vi udstillere – f. eks. videregående uddannelsesinstitutioner, virksomheder, iværksættere eller andre til at bruge muligheden til at holde et oplæg i løbet af SUK dagen den 10. september 2020.

Konkret kan du skrive til SUK@slagelse.dk, hvis du har lyst og mulighed for at bidrage til dette særskilte program på SUK.
Vi forestiller os at vi ud fra de titler/emner vi får fra jer kan skabe et program for de unge i målgruppen, hvor de så kan tilmelde sig de enkelte oplæg. Vi tænker at et oplæg varer ca. 20 min + evt. spørgsmål. Dette er en ekstra mulighed for udstillerne til at komme i en mere direkte og målrettet dialog med de unge besøgende, ud over besøget på de enkelte stande.

Vi håber meget at I vil være med til at skabe dette nye udviklingstiltag på SUK 2020 og ser frem til at modtage både jeres tilmelding som udstiller og måske som oplægsholder i et særskilt program på de to gymnasier på SUK dagen.  Som altid er en standplads på SUK ganske gratis, men vi regner til gengæld med stort engagement og oplevelser for de mange besøgene!

SUK for verdensmålene!

SUK Festival 2020 kommer til at have et stort fokus på bæredygtig udvikling!

FN har lanceret 17 verdensomspændende mål for bæredygtighed, som alle danske unge allerede nu er optaget af arbejdet omkring igennem deres uddannelser.

Både folkeskoler og ungdomsuddannelser arbejder intensivt med temaerne. Bæredygtighed er et af de unges helt store fokusområder til det kommende valg, og de unges aktivisme, som f.eks. de nylige skolestrejker, peger klart mod, at det vil fylde meget for fremtidens arbejdskraft.

Men hvor er jeres virksomhed eller organisation i arbejdet med at gøre sig relevant for de kommende generationer? Er I helt i mål med den bæredygtige omstilling, eller er det uopdaget territorie for jer?

Hvad end I ved det eller ej, bidrager I nok allerede til mange af de mål, der er sat. SUK‐Festival giver jer igen i år mulighed for at dykke ned i arbejdet og gøre det eksplicit overfor de unge, hvordan i bidrager til en bæredygtig udvikling.

SUK TILBYDER: gratis inspirationsdag for udstillere

For at komme godt fra land med årets tema, tilbyder vi en gratis inspirationsdag for udstillere, med fokus på verdensmålene.

Her kan I møde Slagelse Kommunes verdensmåls-konsulenter, der kan hjælpe jer med at få fyldt viden på tanken og sat ord på jeres indsats – og derigennem give anledning til en snak om, hvordan temaet kan forme jeres stand på årets SUK‐Festival.

I kan også brainstorme med andre udstillere, og måske mødes om et fælles tema og skabe nye samarbejder.

Inspirationsdage den 22. juni og 25. juni for udstillere:

Dato: 22. juni kl. 8.30 – 10:30 eller den 25. juni kl. 14:30 – 16:30

Sted: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse

Send en mail til:

for tilmelding.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os på

Yderligere information, kontakt

Siden er sidst opdateret 9. september 2020