Praktisk info

Praktisk information for udstillere om SUK-Festival

Herunder har vi samlet en lang række praktiske informationer, man kan have brug for som udstiller på Slagelse Uddannelses- og Karrierefestival.

Opstilling af stande

Som udstiller skal I sikre, at jeres stand er færdigopstillet, dagen inden SUK-festivalen afholdes. I vil, når I ankommer til opstilling dagen inden SUK-Festival, få anvist jeres tildelte plads på festivalområdet af festivalledelsen. Mindre stande kan opstilles om morgenen på dagen, man skal dog være klar og biler, anhænger m.m. skal være væk fra området kl. 9.00.

Festivalområdet vil være overvåget natten til festivalen, ligesom der vil være vagter på området i løbet af natten.

Hvis I har bestilt ekstra udstyr eller tillægsprodukter, vil disse være klar til afhentning når I ankommer. Der vil løbende være repræsentanter for festivalledelsen til stede i SUK-ledelsesteltet, men vær opmærksom på, at der i perioder kan være pres på.

Nedtagning af stande

SUK-festivalen lukker kl. 14, og herefter vil I kunne pakke jeres stande sammen. Det er som udgangspunkt ikke tilladt at pakke sammen tidligere end kl. 14, med mindre I har fået udtrykkelig tilladelse hertil fra festivalledelsen.

Vi hjælper ikke med opstilling eller nedtagning af stande, eller transport af udstyr til og fra festivalen. I skal derfor selv sikre jer, at I har adgang til trailer eller lignende, hvis I har brug for det, og at I har de hænder, der skal til.

Støj og aktiviteter

Hvis I ønsker at spille musik, holde foredrag, spille bongotrommer eller lignende som kan være til gene for andre udstillere, kræver det tilladelse fra SUK-ledelsen. I tilkendegiver, at I kommer til at støje på standen, når I udfylder bestillingsformularen.

Hvis I planlægger specielle aktiviteter på jeres stand, så som konkurrencer, opvisninger, show eller lignende, har I mulighed for at gøre os opmærksomme på det og blive promoveret her på siden samt på vores facebookside, facebook.com/sukfestivalen (nyt vindue).
Dog skal det være aktiviteter af en hvis størrelse - det at dele flyers/brochure ud er ikke nok, så tænk ud af boksen.

Strøm

Adgang til strøm på SUK-festival er gratis, dog skal I være opmærksomme på, at udstyr, der trækker mange ampere, skal meddeles festivalledelsen. Herunder mikrobølgeovne, popcornmaskiner, kaffemaskiner etc.

Men bare rolig, der vil blive sørget for gratis kaffe til alle udstillere.

Husk at medbringe jeres egne stikdåser og forlængerledninger, der er kun strømudtag.

Internet

Der er adgang til trådløst internet i alle de store udstillertelte under festivalen. Brugernavn og adgangskode vil være synlig i de pågældende udstillertelte.