Kender du en ung, der mangler at vælge retning?

Kom på SUK'17 og bliv meget klogere!

Skal det være idrætsefterskole eller husholdningsskole? Gymnasiet eller HTX? Skal det være ingeniøruddannelsen eller forsvaret? Skal fritiden bruges på lektier ved skrivebordet eller er der også tid til lidt sjov i fritiden? Tag  med på SUK-Festival 2017 og få svar på alle spørgsmålene!

Ungdomsuddannelser, videregående uddannelser og virksomheder går for ottende år i træk sammen om at vise unge fra hele Vestsjælland, hvor mange muligheder, der er indenfor job og uddannelse, når vi igen afholder Slagelse Uddannelses- og Karrierefestival.

  • Tid og sted:
    14. september 2017 kl. 9-14
    Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse

  • Pris:
    gratis!

Sidste år fik festivalen besøg af mere end 8000 unge, og det gjorde SUK-Festival til Vestsjællands største uddannelses- og karrieremesse!

Hvad er specielt ved SUK?

Slagelse Uddannelsesråd står bag SUK-Festival, og messen er med sine aktive stande, events, musikindslag og konkurrencer noget ganske særligt for unge uddannelsessøgende.

Gæsterne kan besøge stande fra ungdomsuddannelser, virksomheder og videregående uddannelser og få svar på faktuelle spørgsmål om uddannelsesretninger og karrieremuligheder, og de kan møde nuværende studerende og stille spørgsmål om fag og livet som studerende.

Vi håber, at vi ses på SUK’17!