SUK-festival Nyhedsbrev

Vi har åbnet for tilmeldinger til SUK festival 2018 på www.sukfestival.dk/stand, og de første mange udstillere har allerede tilmeldt sig

Vi sætter en ære i altid at prøve på at udvikle vores koncept og lave nye tiltag, for hele tiden at tilpasse os den virkelige verden. Men det er vi selvfølgelig ikke i stand til at gøre alene. Derfor har SUK-ledelsen i år haft et ønske om inspiration og input til definition af årets fokus; ”flere faglærte unge”. Begrebet kan ses fra flere vinkler og der var derfor et behov for hjælp til, hvordan vi kan spille sammen om nye spændende samarbejder og tiltag. Derfor inviterede vi i april tidligere udstillere, uddannelser samt virksomheder til en udviklingsworkshop med fokus på emnet.

Deltagerne arbejdede med, hvilke andre klynger/symbioser der kan stables på benene under SUK-Festivalen. Klyngerne skal indeholde både uddannelser og virksomheder, således at der bliver en lettere og måske mere meningsfyldt opdeling for de unge. Derfor har Jobcenter Slagelse og Slagelse Erhvervscenter indgået et tæt samarbejde for at tiltrække endnu flere virksomheder til SUK-Festival.

Herfra vil vi gerne sige tak for alle input og gode ideer og tak til alle de som efterfølgende arbejder videre for at gøre SUK-Festivalen den 13. september til en spændende oplevelse for alle.

Tilmelding er åben

Vi har åbnet for tilmeldinger til SUK festival 2018 på www.sukfestival.dk/stand, og de første mange udstillere har allerede tilmeldt sig.

Vi håber, at mange flere vil slutte sig til, så vi så tidligt som muligt kan få et overblik over, hvor mange udstillere der kommer. Vi ved godt, at det kan være svært at have styr på alle detaljer på nuværende tidspunkt – men gå ind og tilmeld det I kan inden sommerferien, så kan vi altid få styr på det sidste sammen, når vi nærmer os. Så er vi også sikre på, at ingen ”glemmer” SUK-Festival i den hektiske tid, der altid følger efter en sommerferie.

Støt op om SUK-avisen

Hvert år udgiver vi en festivalavis i et oplag på 64.000, der fortæller om årets SUK-Festival. Her kan de besøgende se, hvem der udstiller, hvilke bands der spiller, læse om udvalgte udstillere – og forældrene kan bruge den som et udgangspunkt for at snakke uddannelse og karriere med deres børn.

SUK avisen er derfor et oplagt sted at gøre reklame for jeres stand, virksomhed eller uddannelser inden festivalen, og en mulighed for at reklamere for de aktiviteter, I har planlagt under SUK-festivalen.

Da vi ingen indtægter har ifm. afholdelsen af SUK-festivalen, er avisens overlevelse afhængig af, at I som udstillere støtter op om den - ved at købe annonceplads.

Kontakt

Ole Poulsen hos Vestsjællandske Distriktsblade på tlf. 50 60 23 76 – og reserver plads til jeres annonce nu.