Bidrag som udstiller med et oplæg

Vær med til at vække de unges interesse for uddannelse og karriere ved at bidrage med et oplæg for de ældste unge

På SUK-Festival 2020 vil vi målrette programmet for de enkelte målgrupper endnu mere, ved bl.a. at skabe to spændende miljøer med oplæg, debatter og dialog for gymnasie- og EUD-elever.

Vi vil på Slagelse Gymnasium og på Erhvervsgymnasiet på ZBC skabe et miljø for særlige oplæg omkring videregående uddannelser, men også oplæg om muligheder for en karriere i forskellige virksomheder, iværksætteri og muligheden for at blive selvstændig.

Oplægsholdere eller livestreamere

Derudover håber vi på, at kunne finde oplægsholdere eller arrangere livestreaming til at bidrage med særlige vidensoplæg eller med spændende oplæg omkring verdensmålene.

Derfor opfordrer vi udstillere – f. eks. videregående uddannelsesinstitutioner, virksomheder, iværksættere eller andre til at bruge muligheden til at holde et oplæg i løbet af SUK dagen den 10. september 2020.

Konkret kan du skrive til:

  • SUK@slagelse.dk  

hvis du har lyst og mulighed for at bidrage til dette særskilte program på SUK.

Vi forestiller os, at vi ud fra de titler/emner vi får fra jer, kan skabe et program for de unge i målgruppen, hvor de så kan tilmelde sig de enkelte oplæg. Vi tænker at et oplæg vare ca. 20 min + evt. spørgsmål. Dette er en ekstra mulighed for udstillerne til at komme i en mere direkte og målrettet dialog med de unge besøgende ud over besøget på de enkelte stande.

Vi håber meget at I vil være med til at skabe dette nye udviklingstiltag på SUK-Festival 2020 og ser frem til at modtage både jeres tilmelding som udstiller og måske som oplægsholder i et særskilt program på de to gymnasier på SUK dagen. Som altid er en standplads på SUK-Festival ganske gratis, men vi regner til gengæld med et stort engagement og oplevelser for de mange besøgene!

Nyhed 25. marts 2020