Inspirationsdage for udstillere i 2020

SUK tilbyder gratis inspirationsdage for udstillere. SUK Festival 10. september 2020 kommer til at have et stort fokus på bæredygtig udvikling!

For at komme godt fra land med årets tema, tilbyder vi en gratis inspirationsdag for udstillere, med fokus på verdensmålene.

Her kan I møde Slagelse Kommunes verdensmåls-konsulenter, der kan hjælpe jer med at få fyldt viden på tanken og sat ord på jeres indsats – og derigennem give anledning til en snak om, hvordan temaet kan forme jeres stand på årets SUK‐Festival.

I kan også brainstorme med andre udstillere, og måske mødes om et fælles tema og skabe nye samarbejder.

Inspirationsdage den 22. juni og 25. juni for udstillere:

Inspirationsdagene vil foregå i:

  • Ungehuset
    Bredahlsgade 3C
    4200 Slagelse

og det er muligt at tilmelde sig til en inspirationsdag:

Mandag den 22. juni kl. 8.30 – 10:30 eller

Torsdag den 25. juni kl. 14:30 – 16:30

Tilmelding:

Send en mail til: 

SUK for verdensmålene!

FN har lanceret 17 verdensomspændende mål for bæredygtighed, som alle danske unge allerede nu er optaget af arbejdet omkring igennem deres uddannelser.

Både folkeskoler og ungdomsuddannelser arbejder intensivt med temaerne.

Bæredygtighed er et af de unges helt store fokusområder til det kommende valg, og de unges aktivisme, som f.eks. de nylige skolestrejker, peger klart mod, at det vil fylde meget for fremtidens arbejdskraft.

Men hvor er jeres virksomhed eller organisation i arbejdet med at gøre sig relevant for de kommende generationer? Er I helt i mål med den bæredygtige omstilling, eller er det uopdaget territorie for jer?

Hvad end I ved det eller ej, bidrager I nok allerede til mange af de mål, der er sat.
SUK‐Festival giver jer igen i år mulighed for at dykke ned i arbejdet og gøre det eksplicit overfor de unge, hvordan i bidrager til en bæredygtig udvikling.

Nyhed 25. marts 2020