Dugfriske nyheder om afholdelsen af SUK 2021

Vi har sat alle sejl mod en fysisk messe i september, og vi glæder os helt ustyrligt til at kunne tage imod både nye og kendte udstillere på uddannelsesfirkanten i Slagelse

Efter et år, hvor Slagelse Uddannelses- og Karrieremesse blev udfordret og måtte tænke kreativt og gå online, er vi nu tilbage for fuld skrue! Vi har sat alle sejl mod en fysisk messe i september, og vi glæder os helt ustyrligt til at kunne tage imod både nye og kendte udstillere på uddannelsesfirkanten i Slagelse.

Vi vil, for 12. år i træk, se frem til at afholde en levende inspirationsdag med omtrent 100 forskellige udstillere fra ungdomsuddannelser, videregående uddannelser, efterskoler, virksomheder og foreninger – selvfølgeligt indenfor de til en hver tid gældende restriktioner.

Samtidigt har vi det bedste fra det forgangne års virtuelle oplevelse med i bagagen. Derfor vil vi i år både tilbyde de vante oplevelser på pladsen og blandt boderne, OG tilbyde en SUK Digital med ”SUK Talks” og online oplæg. På den måde håber vi, at SUK vil blive tilgængelig for langt flere unge, uanset hvor i landet de måtte befinde sig.