Velkommen til SUK '23

Slagelse Uddannelses- og Karrierefestival er lige rundt om hjørnet og vi vil meget gerne byde dig velkommen, da SUK er dit springbræt til en uddannet fremtid, uanset hvilken sti du vælger!

Uanset om du er i 8. klasse og overvejer din fremtidige uddannelse, eller om du allerede er en ung voksen på vej ind i arbejdsmarkedet, så er denne festival din nøgle til succes.

Oplev spændende uddannelsesmuligheder som spænder utrolig bredt og du kan f.eks. møde Absalon, Zealand og SDU i Slagelse og deres samarbejdspartnere inden for teknologi, sundhed, innovation og meget mere. Mød inspirerende undervisere og fagfolk, der deler deres viden og erfaringer.

Men det stopper ikke der!

Vi har også mere end 20 fremtrædende virksomheder fra forskellige brancher med.

Lokale stærke kræfter som Slagelse Lift, Arla Foods, Slagelse Transportcenter.

Næstved, Ringsted og Slagelse Sygehuse vil også præsentere deres uddannelses- og karrieremuligheder.

Og de store Kalundborg-virksomheder som Novo Nordisk og Novozymes er også med for at vise dig vejen til en succesfuld karriere.

Kom og mød HF Søfart, Simac, og Maersk - de maritime eksperter, der vil åbne dørene til en verden af muligheder, hvis du drømmer om en karriere til søs.

Grib chancen

og mød op til uddannelses- og karrieremulighederne i Slagelse, for at få så meget information, om lige den uddannelse du drømmer om. Hvis du ikke ved hvilken uddannelse du skal vælge, så mød op og bliv inspireret, se alle de muligheder der er, så du kan finde frem til din drømmeuddannelse.

Vi glæder os til at se dig.